Hadeland og Land prosti Gå til prostens side Gå til Jevnakers nettsider Gå til Lunners nettsider Gå til Nordre Lands nettsider Gå til Søndre Lands nettside
     

20. September er det høsttakkefest i Ål kirke, og alle førsteklassinger er invitert til å delta. Vi skal synge noen sanger sammen med Hadeland Soul Kidz og vi skal delta i gudstjenesten denne dagen. Når gudstjenesten er ferdig blir det kirkekaffe med noe godt til barna. Dette er et nytt arrangement i kirkene våre, det er en oppfølging av 6-årsboka barna fikk i vår. I år har vi lagt dette til Ål kirke men dette skal gå på rundgang i sognene.

Vi skal ha tre samlinger i forkant av høsttakkefesten. 1.,8. og 15. september. Disse er på Jaren Misjonshus fra klokka 17.30-19.00. Man må delta på minst en samling for å kunne delta aktivt i gudstjenesten.På disse samlingene skal vi synge litt sammen med barnekoret, høre en andakt, få arbeidshefte, leke og ha det gøy sammen.

Ved spørsmål ta kontakt: mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Dagens Bibelord

Kontakt

Postadresse:
Gran kirkelige fellesråd
Rådhusvegen 39
2770 Jaren

Besøksadresse
:
Rådhuset på Jaren,
inngang F, 2. etasje

Kontortid:
Mandag - fredag
kl. 08.00 - 14.00

Telefon: 61 33 52 05

E-postadresse
:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kirkebladet

2018 2 Kirkebladet forside

Artikkelarkiv

Historiske Hadeland

Kun for ansatte