20. September er det høsttakkefest i Ål kirke, og alle førsteklassinger er invitert til å delta. Vi skal synge noen sanger sammen med Hadeland Soul Kidz og vi skal delta i gudstjenesten denne dagen. Når gudstjenesten er ferdig blir det kirkekaffe med noe godt til barna. Dette er et nytt arrangement i kirkene våre, det er en oppfølging av 6-årsboka barna fikk i vår. I år har vi lagt dette til Ål kirke men dette skal gå på rundgang i sognene.

Vi skal ha tre samlinger i forkant av høsttakkefesten. 1.,8. og 15. september. Disse er på Jaren Misjonshus fra klokka 17.30-19.00. Man må delta på minst en samling for å kunne delta aktivt i gudstjenesten.På disse samlingene skal vi synge litt sammen med barnekoret, høre en andakt, få arbeidshefte, leke og ha det gøy sammen.

Ved spørsmål ta kontakt: mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.