Sommeråpne Søsterkirker og Pilegrimssenter

En åpen dør

Sommerkirken på Granavollen for mennesker underveis. Den ønsker å gi deg som er på reise et meningsfylt stopp på veien. Sommerkirken tilbyr den veifarende en annerledes rasteplass, et sted med hvile for kropp og sjel.

Gå omkring i kirken, kjenn roen i kirkerommet. Sitt ned i kirkebenken - vær stille en liten stund. Sommerkirken er et tilbud for tilreisende og bygdefolket.

I sommer er Søsterkirkene åpne fra 17. juni til 19. august, mandag - søndag kl. 10.00 - 15.00.
(Pilegrimssenteret åpent kl. 10.00 - 18.00 fra 1. juli).

Tilbud om pilegrimsutsendelsen og tidebønn daglig. Middagsbønn onsdager kl. 12.00 med kirkekaffe.

Omvisning i Søsterkirkene: Mandag – fredag kl. 14.00 (kr 60,- per person). Bare å møte opp!

Tilpasset omvisning eller på andre tidspunkt avtales med kirkekontoret.

Maleriutstilling av samtids- og kirkekunstner Håkon Gullvåg i Mariakirken.

Søndager kl 18.00: Sommerkonsert i Mariakirken fra 1. juli.

Katolsk messe i Mariakirken første søndag i måneden kl. 15.00.

Det er ingen artikler i denne kategorien. Dersom underkategorier vises på denne siden kan de inneholde artikler.

2018 2 Kirkebladet forside