Hadeland og Land prosti Gå til prostens side Gå til Jevnakers nettsider Gå til Lunners nettsider Gå til Nordre Lands nettsider Gå til Søndre Lands nettside
     

Olavseminaret Granavollen 2017 web

30. august er det duket for et nytt Olav-seminar. Første seminaret ble arrangert i fjor høst og årets seminar byr på anerkjente foredragsholdere som professor Gudmund Herne og skuespiller Svein Tindberg. Tema for seminaret er "Norges kristne og humanistiske verdier". Det er fortsatt igjen plasser til seminaret.

Temaet; "Norges kristne og humanistiske verdier" vil ta for seg hvordan vi skal forstå Grunnlovens § 2 som fastslår at statens verdigrunnlag forblir vår kristne og humanistiske arv. Arrangørene har invitert med seg dyktige foredragsholdere til å belyse spørsmålene; "Hvilke forpliktelser legger dette på skole og samfunn? På hvilken måte skal disse verdiene prege samfunnet?"

Sted og dato: Onsdag 30. august kl. 10.00-17.00 i Søsterkirkene

Deltakeravgift: Kr 500,-. Inkluderer foredrag og debatt, lunsj og kaffe.
Billetter kjøpes på: ticketmaster.no eller tlf. 815 33 133.

Seminaret avsluttes med jazzkonserten "Luther for swingende" i amfiet mellom Glasslåven og inngangen til Granavolden Gjæstegiveri.  

Arr.: Biskopen i Hamar, Kirken i Gran, Hadeland Kirkeakademi og Granavolden Gjæstgiveri.

 

 

 

Dagens Bibelord

Kontakt

Postadresse:
Gran kirkelige fellesråd
Rådhusvegen 39
2770 Jaren

Besøksadresse
:
Rådhuset på Jaren,
inngang F, 2. etasje

Kontortid:
Mandag - fredag
kl. 08.00 - 14.00

Telefon: 61 33 52 05

E-postadresse
:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kirkebladet

2017 3 Kirkebladet

Artikkelarkiv

Historiske Hadeland

Kun for ansatte