Dugnad Ål 2017 rakegjeng AB Holden web

Bildetekst: Hele 40 personer stilte med rive på Ål kirkegård 3. mai i ettermiddagssola. Her representert med en ivrig rakegjeng (Foto: Anne-Berit Holden).

Alle dugnadene med våropprydding på kirkegårdene er nå gjennomført med veldig bra oppmøte. Det til tross for nye datoer og at mange fikk lite tid til å områ seg. På enkelte kirkegårder har det stilt opp hele 30-40 personer, og selv med et surt og kaldt vær var det godt oppmøte også på Nes 8. mai.

Dugnadene ble avsluttet med å rake og ordne kirkegårdene på Grymyr og Tingelstad i går. På alle steder stilte kirketjenerne med pressinger og oppsamling av løv og greiner og til slutt ble kaffe og kringle servert - som takk for innsatsen. Nå er kirkegårdene presentable til 17. mai og sommeren!

Takk for oppmøtet og innsatsen!

2017 3 Kirkebladet