HADELAND OG LAND PROSTI

Hadeland og Land prosti består av menighetene i Den norske kirke i Gran, Lunner, Jevnaker, Søndre Land og Nordre Land.
Prostiet består av tilsammen 27 kirkesteder og 13 prester.

Adresse: Kirkekontoret Gran Rådhus, Rådhusvegen 39, 2770 JAREN

Prost: Kirsten E. Almås
Mobiltlf.: 970 13 107                                         e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Saksbehandler: Inger J. Stensrud Haug
Mobiltlf.: 922 81 445                                         e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.