Søndag 17. juni blir det avskjedsgudstjeneste for sokneprest Unni Sveistrup i Grymyr kirke kl. 17.00 med påfølgende avskjedsfest på Fjordvang. Vestre Gran Blandede Kor og prost Kirsten Almås med flere deltar.

Unni kom til Tingelstad sokn i 1995. Hun var kapellan i Brandbu prestegjeld med spesielt ansvar for Tingelstad og Moen. Siden 2006 har hun jobbet som sokneprest i Gran/Tingelstad sokn. Nå avslutter Unni sin tjeneste her hos oss, for å vende hjem og bli sokneprest i Aurskog. Unni holder også gudstjeneste i St. Petri søndag 24. juni og aller siste gudstjeneste for Unni prest i Gran blir i Nes kirke søndag 1. juli.

Gran/Tingelstad menighetsråd og Vestre Gran kirkeforening ønsker alle hjertelig velkommen til avskjedsgudstjeneste/-fest for Unni prest.

2018 2 Kirkebladet forside