Moen Ål sokn har for tiden følgende bemanning:

Sokneprest: Karin Hansen Bøe – Tlf: 464 25 013. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Organist: Iver Olav Erstad – Tlf: 976 77 112. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær: Grete Solheim – Tlf: 464 25 031. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Diakon: Ruth Kari Sørumshagen – Tlf: 464 25 018. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diakon:
 Hilde Anett Myklebust Lunde - Tlf: 464 25 017. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon om staben, se siden om ansatte.