Moen/Ål menighet

Moen Kirke fra 1914 Ål Kirke fra  1930

Moen/Ål sogn strekker seg fra Martegutua i Nord til Lunner kommune i sør. Alle som bor innenfor dette området og tilhører Den norske Kirke utgjør Moen/Ål sogn. 3 søndager i måneden er det gudstjeneste i en av kirkene. Du er velkommen til fellesskap, avkopling og tilkopling!

Adresser kirkene: Moen kirke, Stensrudbakken 1, 2770 Jaren      Ål kirke, Søndre Ålsvegen 5, 2750 Gran

Søndag 15. april er det først gudstjeneste i Moen kirke kl. 11.00. Rett etter gudstjenesten blir det årsmøte for Moen/Ål menighet i kirkestua ca. kl. 12.15.
Kirkekaffe. Samtale: Hva ønsker vi for kirken hos oss?

Årsmelding og regnskap blir framlagt. Her er lenke til den innholdsrike årsmeldingen:

Årsmelding 2017

Alle velkommen!                       Arr. Moen/Ål menighetsråd

Moen Ål sokn har for tiden følgende bemanning:

Sokneprest: Karin Hansen Bøe – Tlf: 464 25 013. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Organist: Iver Olav Erstad – Tlf: 976 77 112. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær: Grete Solheim – Tlf: 464 25 031. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Diakon: Ruth Kari Sørumshagen – Tlf: 464 25 018. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diakon:
 Hilde Anett Myklebust Lunde - Tlf: 464 25 017. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon om staben, se siden om ansatte.

Menigheten støtter kirkesenteret i Mukdahan i Thailand

Mer info om kirkesenteret i Mukdahan i Thailand finner dere på NMS sine nettsider.

Moen/Ål menighet har flere aktiviteter for barn, unge og voksne:

Barneklubben i Moen kirkestue. Kontakt: Anne Okkenhaug Bentsen (61 32 93 35); Lise Holter Bålerud, tlf. 951 01 416.

Normisjon på Tryggheim.  Kontakt: Lars Vøien.

Konfirmanter: Også i år er det mange konfirmanter i Moen/Ål.  :-) Om du vil se terminlista, gå inn på "Veien gjennom livet" på venstre side og trykk "Konfirmasjon" .

MENIGHETSRÅDET:

Moen/Ål menighetsråd består av:
Anne Berit Holden - leder, Knut Magnar Lehre - nestleder, Ole Seigerud, Anne Karen Rabl-Vøien, Øyvind Haslestad, Morten Linstad, Betzy Lysen Merckoll, Jan Olerud, Karin Hansen Bøe - sokneprest, Anne Okkenhaug Bentsen - sekretær og fast møtende.
Varamedlemmer: Terje Heggen, Sigrun Dyrud, Gunvor Hovde Gulbrandsen og Magne Torbjørn Lynne.

2018 2 Kirkebladet forside