Moen/Ål menighet

Moen Kirke fra 1914 Ål Kirke fra  1930

Moen/Ål sogn strekker seg fra Martegutua i Nord til Lunner kommune i sør. Alle som bor innenfor dette området og tilhører Den norske Kirke utgjør Moen/Ål sogn. 3 søndager i måneden er det gudstjeneste i en av kirkene. Du er velkommen til fellesskap, avkopling og tilkopling!

Søndag 2. april er det først familiegudstjeneste i Ål kirke kl. 11.00. Rett etter gudstjenesten blir det årsmøte for Moen/Ål menighet i kirken. Innspill v/prost Kirsten Almås: Stat - kirke har skilt lag - hva nå?

Årsmelding og regnskap blir framlagt. Her er lenke til den innholdsrike årsrapporten (pga. størrelse legges rapporten ut i tre deler):

Årsrapport del 1

Årsrapport del 2

Årsrapport del 3 - Økonomioversikt

Anne-Berit Holden, leder i Moen/Ål MR ønsker alle velkommen til årsmøte!

Moen Ål sokn har for tiden følgende bemanning:

Sokneprest: Karin Hansen Bøe – Tlf: 464 25 013. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Organist: Iver Olav Erstad – Tlf: 976 77 112. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sekretær: Grete Solheim – Tlf: 464 25 031. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Diakon: Ruth Kari Sørumshagen – Tlf: 464 25 018. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Diakon:
 Hilde Anett Myklebust Lunde - Tlf: 464 25 017. E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For mer informasjon om staben, se siden om ansatte.

Menigheten støtter kirkesenteret i Mukdahan i Thailand

Mer info om kirkesenteret i Mukdahan i Thailand

Moen/Ål menighet har flere aktiviteter for barn, unge og voksne:

Barneklubben i Moen kirkestue. Kontakt: Anne Okkenhaug Bentsen (61 32 93 35); Lise Holter Bålerud, tlf. 951 01 416.

Kor på Tryggheim, Gran sentrum:
Hadeland Soul Kidz
(5-10 år, øvelse hver tisdag kl. 17.30 - 19.00). Dirigent/Kontakt: Line C Børresen, tlf. 474 56 688.
Hadeland Soul Children (10-13 år, øvelse hver torsdag kl. 18.00  - 20.00). Dirigent/Kontakt: Ida Stensrud Benoni, tlf. 997 00 390.
Hadeland Soul Teens (14-18 år, øvelse hver torsdag kl. 18.00 - 20.00). Dirigent/Kontakt: Kine Vik-Erstad, tlf. 452 95 625.

Normisjon på Tryggheim.  Kontakt: Lars Vøien.

Konfirmanter: Også i år er det mange konfirmanter i Moen/Ål.  :-) Om du vil se terminlista, gå inn på "Veien gjennom livet" på venstre side og trykk "Konfirmasjon" .

MENIGHETSRÅDET:

Moen/Ål menighetsråd består av Anne Berit Holden - leder, Knut Magnar Lehre - nestleder,

Ole Seigerud, Anne Karen Rabl-Vøien, Øyvind Haslestad, Morten Linstad, Betzy Lysen Merckoll,

Jan Olerud, Karin Hansen Bøe - sokneprest, Anne Okkenhaug Bentsen - sekretær og fast møtende

varamedlem, Terje Heggen, Sigrun Dyrud, Gunvor Hovde Gulbrandsen og Magne Torbjørn Lynne.