Vipps 2017 web

Nå har menighetene i Gran tatt i bruk Vipps som ny mobil betalingsløsning. Det betyr at du vippse takkoffer under gudstjenesten og ikke behøver å tenke på kontanter.

Hvert sokn har fått sin unike kode som du vil finne oppslått i inngangen til kirken og på gudstjenesteprogrammet. Når du har slått inn koden velger du riktig kirke og får fram en meny med valg som takkoffer og konsert.

Tidligere i år ble det kjent at 100 banker hadde gått sammen om å lage én felles mobil lommebok for alle norske bankkunder. Denne tjenesten var Vipps og erstattet den gamle mCASH-løsningen. Vipps har allerede 2,4 millioner brukere.

Hos oss var det Babysangen som først tok i bruk den mobile lommeboken, og de var godt fornøyd med at også kirken i Gran kan tilby Vipps som betalingsform!