Dagfinn Magnus 10.2016 Unni Sveistrup 2

Dagfinn Magnus (64) er ansatt som ny sokneprest i Brandbu og Bjoneroa. Han er allerede godt kjent i de to menighetene etter å ha vært vikarprest der siden i fjor sommer.

Vi har blitt kjent med Dagfinn som en sosial og imøtekommende person, og med en romslig og klar stil å forrette på. Han er opprinnelig fra Bergen, med en lang erfaring som prest både i Norge og utlandet og var i mange år stasjonert som prest i USA i New Orleans. Han og kona flytter til Tingelstad til sommeren og Dagfinn gleder seg veldig til å være her, og bli enda bedre kjent med bygdefolket.

Tiltredelsesdato er 1. april og det blir innsettelsesgudstjeneste for Dagfinn prest i Nes kirke 5. juni og i Sørum kirke 25. juni.

Vi ønsker Dagfinn Magnus velkommen!

Kirkebladet 2 2017 forside