Hadeland og Land prosti Gå til prostens side Gå til Jevnakers nettsider Gå til Lunners nettsider Gå til Nordre Lands nettsider Gå til Søndre Lands nettside
     

 Front Ål m personer 05 2017 Inger S Haug web

Foto: Ål kirke i maisola (foto: Inger S. Haug).

Her presenterer vi gudstjenestene fortløpende for Gran. Under "Kalender" i venstre meny finner du hele gudstjenestelista for kommunen.

Søndag 4. juni - Pinsedag

Klokka 11.00 er det høytidsgudstjeneste i Ål kirke med prest Karin H. Bøe. Organist er Ann Toril Lindstad og kirketjener Morten Nygård. Søndagsliv deltar og det blir sang ved Hanne Pigstad. Offer til NMS-misjonsprosjekt. To barn bæres til dåpen på denne søndagen. Kirkeringen inviterer til stor kirkekaffe.  

Mandag 5. juni - 2. pinsedag

Klokka 11.00 er det friluftsgudstjeneste på Sølvsberget med prest Unni Sveistrup. Offer til menighetsarbeidet. Ta med kopp og gjerne noe å sitte på. Kaffe og kake serveres!

Klokka 18.00 blir det gudstjeneste i Nes kirke med innsettelse av den nye soknepresten i Brandbu og Bjoneroa, Dagfinn Magnus. Prost Kirsten Almås deltar. Organist er Marit Wesenberg og kirketjener er Åge Lindahl. Offer til menighetsarbeidet.  

Vi ønsker alle velkommen til gudstjeneste! 

 
 

Dagens Bibelord

Kontakt

Postadresse:
Gran kirkelige fellesråd
Rådhusvegen 39
2770 Jaren

Besøksadresse
:
Rådhuset på Jaren,
inngang F, 2. etasje

Kontortid:
Mandag - fredag
kl. 08.00 - 14.00

Telefon: 61 33 52 05

E-postadresse
:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kirkebladet

Kirkebladet 2 2017 forside

Artikkelarkiv

Historiske Hadeland

Kun for ansatte