APRIL

Torsdag 5/4 kl 18: "Salmer i bevegelse" - salmekveld i Mariakirken, med gitar, dans, kontrabass, deklamasjon og salmesang.  Inng.bill. kr 200/100.

Søndag 22/4 kl 18: Konsert i Tingelstad kirke. Schola Sancti Petri fremfører "Petite Messe Solennelle" av G.Rossini.

MAI

Onsdag 2/5 kl 19: Hvilepuls i Moen kirke. Måltidsfellesskap i Kirkestua kl 18.

Søndag 6/5 kl 15: Konsert i Grymyr kirke med Hadeland Strykeorkester og strykere fra Valdres, Gjøvik, Lillehammer, m.fl.

Torsdag 17.mai kl 10.45: Konsert i Nikolaikirken med mannskoret KK.

JUNI

Lørdag 2/6 kl 10: Vinjejubileum - vandring og diktlesning fra Røykenvika til Granavollen.
Lørdag 2/6 kl 18:  Konsert i Tingelstad kirke med Aasmund Nordstoga og Åsmund Reistad.

Søndag 3/6 kl 11: "Stem i den nye songen" fremføres i gudstjenesten i Grymyr kirke. Barnekor fra Ung Kirkesang.

Onsdag 6/6 kl 19: Hvilepuls i Moen kirke. Måltidsfellesskap i Kirkestua kl 18.

Søndag 17/6: Badstufesten

JULI

Søndag 1/7 kl 18: Sommerkonsert i Mariakirken. Kammerkoret Vox Humana med dirigent Dag Jansson. Inng.bill.

Søndag 8/7 kl 18: Sommerkonsert i Mariakirken. Pianist Sten Erland Hermundstad improviserer. Inng.bill.

Søndag 15/7 kl 18: Sommerkonsert i Mariakirken. Renessanse- og barokkensemblet "l'État Libre de Neige", med Lars Henrik Johansen, Catrine Bothner-By, Kristin Hetland, Ulrik Gaston Larsen og Hans Olav Gorset. Inng.bill.

Søndag 22/7 kl 18: Sommerkonsert i Mariakirken. Sopranen Gunda-Marie Bruce, sanger og klarinettist Trond Gudevold og kantor Ann Toril Lindstad. Inng.bill.

Lørdag 28/7 kl 14: Vinjejubileum - orgelkonsert med diktlesning i Mariakirken med kantor Andrea Maini og Joh. Torstveit

Søndag 29/7 kl 18: Sommerkonsert i Mariakirken. Kantor Ann Toril Lindstad spiller orgelmusikk av Bach. Inng.bill.

AUGUST

Søndag 5/8 kl 18: Sommerkonsert i Mariakirken. "Fra Monteverdi til egen musikk" med Linn A. Fugleseth, Lars Lien og Åsmund Reistad. Inng.bill.

Søndag 12/8 kl 18: Sommerkonsert i Mariakirken. "Tough Daddy"- New Orleans jazz med Arne Bilden, Thomas Petersen, Tormod Melaas Holm, Øyvind Hoelsveen og Ole Kristian Egge. Inng.bill.

Mandag 27/8 kl 19: Hadeland Kirkeakademi i Mariakirken - "Fritenkeren Vinje" . Inng.bill. kr 100,-

SEPTEMBER

OKTOBER

NOVEMBER