Hadeland og Land prosti Gå til prostens side Gå til Jevnakers nettsider Gå til Lunners nettsider Gå til Nordre Lands nettsider Gå til Søndre Lands nettside
     

Vipps 2017 web

Nå har menighetene i Gran tatt i bruk Vipps som ny mobil betalingsløsning. Det betyr at du vippse takkoffer under gudstjenesten og ikke behøver å tenke på kontanter.

Hvert sokn har fått sin unike kode som du vil finne oppslått i inngangen til kirken og på gudstjenesteprogrammet. Når du har slått inn koden velger du riktig kirke og får fram en meny med valg som takkoffer og konsert.  

Tidligere i år ble det kjent at 100 banker hadde gått sammen om å lage én felles mobil lommebok for alle norske bankkunder. Denne tjenesten var Vipps og erstattet den gamle mCASH-løsningen. Vipps har allerede 2,4 millioner brukere.

Hos oss var det Babysangen som først tok i bruk den mobile lommeboken, og de var godt fornøyd med at også kirken i Gran kan tilby Vipps som betalingsform!

Dagens Bibelord

Kontakt

Postadresse:
Gran kirkelige fellesråd
Rådhusvegen 39
2770 Jaren

Besøksadresse
:
Rådhuset på Jaren,
inngang F, 2. etasje

Kontortid:
Mandag - fredag
kl. 08.00 - 14.00

Telefon: 61 33 52 05

E-postadresse
:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kirkebladet

2018 2 Kirkebladet forside

Artikkelarkiv

Historiske Hadeland

Kun for ansatte