Tingelstad kirke I redigert

Tingelstad kirke i vinterstemning.

Her presenterer vi gudstjenestene fortløpende for Gran. Under "Kalender" i venstre meny finner du hele gudstjenestelista for kommunen.

Fredag 24. november

Røysum kapell kl. 17.00Gudstjeneste ved diakon Ruth Kari Sørumshagen.

Søndag 26. november - Domssøndag/Kristi kongedag

Tingelstad kirke kl. 11.00: Gudstjeneste med prest Dagfinn Magnus og organist Marit Wesenberg. Kirketjener er Åge Lindahl. Sang ved Brandbu Barnekantori. Søndagens offer går til konfirmantarbeidet. Et dåpsbarn. Velkommen til gudstjeneste!

Ål kirke kl. 11.00: Gudstjeneste med prest Karin Hansen Bøe og organist Iver Olav Erstad. Kirketjener er Morten Nygård. Offer til konfirmantarbeidet. Det er et dåpsbarn. Velkommen til gudstjeneste!