Dugnad Tingelstad rakegjeng web662 Inger S. Haug

Bildetekst: Fra dugnaden på Tingelstad kirkegård våren 2017 (foto: Inger S. Haug).

Driftetaten i Gran kirkelige fellesråd starter nå våropprydding rundt om på kirkegårdene og inviterer til dugnader med raking og rydding på følgende datoer. Alle dugnader starter klokka 17.00. Husk å ta med egen rive!:

Mandag 30. april: ÅL
Onsdag 2. mai: TINGELSTAD og GRYMYR
Torsdag 3. mai: MOEN
Mandag 7. mai: NES
irsdag 8. mai: SØSTERKIRKENE PÅ GRANAVOLLEN og SØRUM

For å få et vårlig og ryddig inntrykk over hele kirkegården, rydder vi også graver som vi ellers ikke har i oppdrag å stelle. Pynt skal selvsagt få stå om det ikke er frosset.

For å unngå at det ryddes vekk løse gjenstander som graveier ønsker å beholde, anbefaler vi at lykter, bamser, tegninger og lignende tas inn før våroppryddingen begynner, og eventuelt settes tilbake etterpå. Da unngår vi å såre noen når vi egentlig ønsker å gjøre det pent.

Vi håper på like godt oppmøte som tidligere år!

Etter dugnader blir det servert kaffe og kringle

Velmøtt!

2018 2 Kirkebladet forside