Hadeland og Land prosti Gå til prostens side Gå til Jevnakers nettsider Gå til Lunners nettsider Gå til Nordre Lands nettsider Gå til Søndre Lands nettside
     

Konfirmanter 2018 GranTingel Fastebøsser 580 foto Unni S

Konfirmanter fra Gran/Tingelstad fronter Fasteaksjonen (foto Unni Sveistrup).

Årets Fasteaksjon 2018 nærmer seg med stormskritt. I mer enn 50 år har menighetene i Norge årlig samlet inn penger til Kirkens Nødhjelp sitt internasjonale arbeid. I år er aksjonen fastsatt til 18.-20. mars og pengene vil gå til arbeidet med å skaffe rent vann og sanitære tiltak i utsatte områder. Dette er konfirmantenes store aksjon og her i Gran vil de ha bøsseinnsamlingen i alle sogn på ettermiddagen tirsdag 20. mars.

Kick off 13. mars
For å få til en god aksjon må det til en god planlegging. Konfirmantene fra alle fire sokn; Bjoneroa, Brandbu, Moen/Ål og Gran/Tingelstad møtes derfor til ungdomsgudstjeneste - Kick off Fasteaksjonen, i Nes kirke tirsdag 13. mars kl. 18.00. Prestene Dagfinn, Unni og Karin vil lede gudstjenesten og med seg har de organist Ann Toril Lindstad og Åge Lindahl som er kirketjener. Stian Ramberg vil spille gitar og synge. Etterpå blir det informasjonsmøte for foreldrene.

 

Dagens Bibelord

Kontakt

Postadresse:
Gran kirkelige fellesråd
Rådhusvegen 39
2770 Jaren

Besøksadresse
:
Rådhuset på Jaren,
inngang F, 2. etasje

Kontortid:
Mandag - fredag
kl. 08.00 - 14.00

Telefon: 61 33 52 05

E-postadresse
:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kirkebladet

2018 1 Kirkebladet web forside

Artikkelarkiv

Historiske Hadeland

Kun for ansatte