kirkebakken

Bildetekst: Fra en tidligere samtalegudstjeneste i Ål kirke (foto 2010).

Her presenterer vi gudstjenestene fortløpende for Gran. Under "Kalender" i venstre meny finner du hele gudstjenestelista for kommunen.

Søndag 22. april - 4. søndag i påsketiden

Grymyr kirke kl. 11.00: Gudstjeneste med deltakelse av konfirmantene ved prest Unni Sveistrup og organist Ann Toril Lindstad. Kirketjener Odd Ragnar Bredviken. Offer: Menighetens barne- og ungdomsarbeid. Kirkekaffe ved Grymyr kirkeforening.

Ål kirke kl. 11.00: Familiegudstjeneste m/utdeling av 6-årsbok ved prest Karin H. Bøe. Organist er Iver Olav Erstad og kirketjener Morten Nygård. Offer til menighetens barne- og ungdomsarbeid.

Nes kirke kl. 11.00: Familiegudstjeneste med utdeling av 6-årsbok og deltakelse av Lys Våken. Prest er Dagfinn Magnus og har med trosopplærer Line C. Børresen. Organist er Marit Wesenberg og det blir også orgelmusikk ved Oliver Nymoen Lillestøl. Kirketjener er Åge Lindahl. Offer: Menighetens barne- og ungdomsarbeid. Menighetens årsmøte rett i etterkant av gudstjenesten.

Velkommen til gudstjenester for små og store!

2018 2 Kirkebladet forside