St Petri collage

Bildetekst: Collage av St. Petri - Tingelstad gamle kirke.

Her presenterer vi gudstjenestene fortløpende for Gran. Under "Kalender" i venstre meny finner du hele gudstjenestelista for kommunen.

Søndag 24. juni - 5. søndag i treenighetstiden

Moen kirke kl. 11.00: Gudstjeneste med prest Karin H. Bøe og organist Marit Wesenberg. Kirketjener er Åge Lindahl. Offer: Menighetsarbeidet.

St. Petri kl. 11.00: Gudstjeneste med prest Unni Sveistrup og organist er Ann Toril Lindstad. Kirketjener er Ole Kr Sørli. Offer: Menighetsarbeidet. Kirkekaffe ved Tingelstadhøgda Sanitetsforening på kirkevangen etterpå.

Velkommen til gudstjenester for små og store!

2018 2 Kirkebladet forside