Tingelstad kirke I redigert

Bildetekst: Tingelstad kirke i vintersnø.

Her presenterer vi gudstjenestene fortløpende for Gran. Under "Kalender" i venstre meny finner du hele gudstjenestelista for kommunen.

Søndag 25. februar - 2. søndag i fastetiden

Ål kirke kl. 11.00: Gudstjeneste ved prest Karin Hansen Bøe. Organist på søndag er Iver Olav Erstad og kirketjener Odd Ragnar Bredviken. Offer: Menighetens diakoniarbeid. Det er ett dåpsbarn.

Tingelstad kirke kl. 11.00: Gudstjeneste ved prest Unni Sveistrup. Organist er Marit Wesenberg og kirketjener er Ole Kristian Sørli. Offer til Den Norske Isrealsmisjon, Hedmark og Oppland krets. Ett barn døpes i Tingelstad kirke på søndag.

Sørum kirke kl. 17.00: Gudstjeneste ved prest Dagfinn Magnus, organist Marit Wesenberg og kirketjener Ole Kristian Sørli. Offer til Kirkens Nødhjelp.

Velkommen til gudstjeneste små og store!

2018 1 Kirkebladet web forside