Olavspenning Sorum 221Onsdag 15 juni kl. 19.00 inviterer Gran Historielag til kåseri med tidligere pilegrimsprest Arne Bakken i Klokkerlåven ved Tingelstad kirke

Bakken vil ta utgangspunkt i den Olavspenningen som er på kirkedøra i Sørum, under tittelen «Kvardagskleda blir høgtidsskrud»

Ola Egge vil vise oss kunsten med å lage en vidjespenning i tre. Han har vist stor interesse og har mye kunnskap om vidjespenning i ulike varianter. Det å lage en spenning var noe enhver voksen kar måtte kunne, så denne kvelden bør karene skjerpe sansene!

Velkommen!