Nye «gutter» i alderen 18-80 er hjertelig velkomne!  Sted og tid: 7.mars kl 1800-2030 – Trivselshuset i Brandbu.
Dette er et lavterskeltilbud for integrering og vennskap mellom oss som lenge har fått lov å høre til her i landet, og de som ganske nylig er kommet hit. På det første møtet var vi «vaskeekte» nordmenn sammen med folk fra Eritrea, Libanon, Syria, Ethiopia, Somalia, Hellas og Island.
Vi møtes på tvers av hudfarge og religiøs tilhørighet, og vi gjør enkle ting sammen. Denne gangen skal vi til omvisning på Tegneseriemuseet, og vi tar sikte på å ha en egen allsangavdeling når vi er tilbake på utgangspunktet.
Da blir det også kaffe, vafler og masse tid til å prate. Velkommen!