Orkesteret

Vi ønsker hjertelig velkommen til nyttårskonsert i Nes kirke i Røykenvika søndag 3. januar!
Konserten er et samarbeidsprosjekt mellom flere dyktige, lokale musikere. Vi ønsker å lage en stemningsfull og hyggelig konsert, og håper å gi folk en følelse av ro etter den travle julestria.

Vi fremfører egne låter, salmer og julesanger. I en besetning bestående av blant annet stryk, piano, orgel og elektrisk gitar kan man utforske de uante galakser innenfor musikkens himmelske natur. Hvem elsker vel ikke lyden av en nydelig klassisk vokal, blandet med fiolin, cello og kontrabass i herlig harmonisk samklang? Eller bruset fra et kraftig orgel, i samspill med elgitarsoloer med mektig vreng?

Ensemblet består av:

Magnus I. Kjelst...ad – piano og vokal
 Øyvind Hovde – el-gitar, mandolin og vokal
 Anne Karin Gresbakken – orgel
 Sigve Lieberg Stieng – fiolin
 Trond Mæhlum – cello
 Ingrid Wesenberg Eskeland – kontrabass
 Ole Andreas Karsrud - Perkusjon

Billetter kan bestilles på forhånd ved å sende en epost til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ring Ingrid på tlf.nr.: 91665083 hvis du har spørsmål om billetter.

Barn/student/honnør: 100 kr
Voksen: 150 kr

Ikke gå glipp av denne opplevelsen.
Velkommen til nyttårskonsert i Nes kirke!