Hadeland og Land prosti Gå til prostens side Gå til Jevnakers nettsider Gå til Lunners nettsider Gå til Nordre Lands nettsider Gå til Søndre Lands nettside
     

i Nes kirke søndag 3 januar kl 11

Velkommen til GUDSTJENESTE med fokus på misjon! Dette er en felles gudstjeneste for hele Gran kommune.

Etter gudstjenesten blir det KIRKEKAFFE v/ misjonsforeningene og menighetsrådet. Der vil Ingunn Sørensen vise et par filmsnutter fra turen hun var med på til Madagaskar.

Kl 14 er alle velkommen til NYTTÅRSKONSERT i Nes kirke med Øyvind Hovde (gitar og sang), Magnus Kjelstad (sang og piano), Sigve Stieng (fiolin), Trond Mæhlum (cello), Ingrid Wesenberg Eskeland (kontrabass og Marit Wesenberg (orgel).
Det blir en lun, hyggelig og veldig spenstig konsert, med mange kjente sanger, noen ukjente, og litt Prøysen-historier!- i flotte arrangementer! (inngangsbillett til konserten: kr 150,-)

VELKOMMEN!

Takkofferet denne gangen går til misjonsprosjektet vårt i Thailand. Der støtter vi et senter for opplæring og lederutvikling i Mukdahan i Nordøst Thailand.
Det er bygget et senter i Mukdahan med plass til rundt 50 personer i undervisningslokalene. På de to sovesalene er det overnattingsmulighet for 40 personer. Staben i prosjektet reiser i tillegg ut til menigheter og underviser.

Dagens Bibelord

Kontakt

Postadresse:
Gran kirkelige fellesråd
Rådhusvegen 39
2770 Jaren

Besøksadresse
:
Rådhuset på Jaren,
inngang F, 2. etasje

Kontortid:
Mandag - fredag
kl. 08.00 - 14.00

Telefon: 61 33 52 05

E-postadresse
:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kirkebladet

2018 2 Kirkebladet forside

Artikkelarkiv

Historiske Hadeland

Kun for ansatte