i Nes kirke søndag 3 januar kl 11

Velkommen til GUDSTJENESTE med fokus på misjon! Dette er en felles gudstjeneste for hele Gran kommune.

Etter gudstjenesten blir det KIRKEKAFFE v/ misjonsforeningene og menighetsrådet. Der vil Ingunn Sørensen vise et par filmsnutter fra turen hun var med på til Madagaskar.

Kl 14 er alle velkommen til NYTTÅRSKONSERT i Nes kirke med Øyvind Hovde (gitar og sang), Magnus Kjelstad (sang og piano), Sigve Stieng (fiolin), Trond Mæhlum (cello), Ingrid Wesenberg Eskeland (kontrabass og Marit Wesenberg (orgel).
Det blir en lun, hyggelig og veldig spenstig konsert, med mange kjente sanger, noen ukjente, og litt Prøysen-historier!- i flotte arrangementer! (inngangsbillett til konserten: kr 150,-)

VELKOMMEN!

Takkofferet denne gangen går til misjonsprosjektet vårt i Thailand. Der støtter vi et senter for opplæring og lederutvikling i Mukdahan i Nordøst Thailand.
Det er bygget et senter i Mukdahan med plass til rundt 50 personer i undervisningslokalene. På de to sovesalene er det overnattingsmulighet for 40 personer. Staben i prosjektet reiser i tillegg ut til menigheter og underviser.