Granbar med lysVELKOMMEN til julekveldsfeiring på Trivselshuset i Brua! Der skal vi spise tradisjonell Hadelands-julemiddag; ribbe med tilbehør og riskrem til dessert - Ellers blir det litt opplesning, julesang, kaker og kaffe og gang rundt juletreet om noen har lyst til det :)

Vi begynner kl 15 og er ferdige kl 19. PÅMELDING INNEN 15. DESEMBER til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 46 42 50 18.