274. og 5.klassinger fra Moen og Jaren skole fyllte Moen Kirke og Kirkestue med positiv energi, da det årlige "Lys Våken"-arrangementet gikk av stabelen fra lørdag kveld til søndag formiddag 16.-17. januar. Her var mest gøy men også litt alvor da alle ble minnet på hvor viktig det er å være lys-våkne for hverandre både på skole og i fritida.

Lørdag kveld var proppfull av aktiviteter og pizza før alle kunne krype i soveposene laaangt over midnatt.  Hele flokken var et flott kor under gudstjenesten søndag formiddag, og rørte alle foreldre, venner og andre tilhørere med sine herlige sang opptredener. Og noen av tweensa hadde oppgaver i gudstjenesten sammen med prest og diakoner.

Se på de herlige bildene, vi kjenner stemningen og blir inspirert!