nikolai fasade web

Bildetekst: Nikolaikirken

Her presenterer vi gudstjenestene fortløpende for Gran. Under "Kalender" i venstre meny finner du hele gudstjenestelista for kommunen.

Fredag 29. september

Klokka 17.00 er det gudstjeneste i Røysum kapell ved prest Hans Erik Raustøl og organist Marit Wesenberg.Velkommen!

Søndag 1. oktober - 17. søndag i treenighetstiden

Klokka 11.00 er det gudstjeneste i Nes kirke ved prest Dagfinn Magnus. Organist er Marit Wesenberg og kirketjener er Åge Lindahl. Offer til menighetsarbeidet. Markering for 50-års konfirmantene. To dåpsbarn. Velkommen!

Klokka 11.00 blir det gudstjeneste i Nikolaikirken ved prost Kirsten Almås m.fl. Organist er Arne Hansen og kirketjener er Kari Røken Alm. Offer til Misjonsalliansen. Markering for 50-års konfirmanter. Velkommen!

Klokka 11.00 blir det gudstjeneste i Ål kirke ved prest Karin H. Bøe. Organist er Iver Olav Erstad og kirketjener Morten Nygård. Offer til Kirkens SOS. Velkommen!