pinseliljer

Her presenterer vi gudstjenestene fortløpende for Gran. Under "Kalender" i venstre meny finner du hele gudstjenestelista for kommunen.

Søndag 27. mai - Treenighetssøndag

Ål kirke kl. 11.00 og 13.00: Konfirmasjon ved prest Karin H. Bøe og organist Iver Olav Erstad. Kirketjener er Morten Nygård. Offer til konfirmantarbeidet.

Sørum kirke kl. 17.00: Vårkveld ved prest Dagfinn Magnus og organist Marit Wesenberg, sang og musikk v/Merete Engensbakken og Kristian Strøm Kirketjener er Ole Kr. Sørli. Offer til Kormix.

Velkommen til gudstjenester for små og store!

2018 2 Kirkebladet forside