Jon Skeie , kirkeverge

Mobil: 951 05 107

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Odd Ragnar Bredviken, driftsleder
Mobil: 911 50 659
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ole Kristian Sørli, kirketjener
Mobil: 412 05 110

Ole Morten Aasby, kirkegårdsarbeider

Mobil: 911 50 660

Åge Lindahl, kirketjener

Mobil: 950 84 160

Morten Nygård, kirketjener
Mobil: 950 72 571

Terje Olav Hognestad, kirketjener

Mobil: 976 82 589

Kari Røken Alm, kirketjener og kulturarbeider Granavollen
Mobil: 480 31 933

Marianne Nyseth, saksbehandler for kirkevergen

Mobil:918 28 877

Inger J. Stensrud Haug, saksbehandler for prosten og Fellesrådet

Mobil:922 81 445

Epost:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Caterine Torp Dehlimarken, sekretær for Gran/Tingelstad, Brandbu

Mobil: 464 25 037

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Grete Felberg Solheim, sekretær for Moen/Ål, Bjoneroa

Mobil:464 25 031

Ann Toril Lindstad, kantor (Gran/Tingelstad)

Mobil:472 37 929