Barneklubben utenfor Moen kirkestue

Barneklubben er nå på TORSDAGER. Annen hver torsdag kl 18-1930 samles små og store i Moen kirkestue. Klubben er for alle, men de fleste som deltar er fra 2 år og ut barneskolealder

Kveldene fylles med sang, bibelfortelling, formingsaktivitet, lek og utlodning. Inntekten av utlodningen går til Redd barna. Alle samlinger avsluttes med kveldsmat. Flott om foreldre eller besteforeldre er med.
Leder og kontaktperson: Lise Holter Bålerud, 951 01 416 og  Line Børresen (tlf 47456688)

Andaktsstund på barneklubben