FASTE AKTIVITETER

Kirken i Gran har flere faste aktiviteter gjennom året. En del av dem presenteres her. Har du spørsmål, så ring gjerne kirkekontoret eller lederen for de forskjellige aktivitetene.

Brandbu Barnekantori, også kalt Popkorn, øver i Nes Kirkestue onsdager kl 17.30-19.00. Det er et kor for alle skolebarn i Gran kommune.
Kontakt Marit Wesenberg (tlf 99587373)

Kormix øver i Sørum kirke torsdager kl 14-15.30. Det er et kor for alle skolebarn i Bjoneroa.
Kontakt Marit Wesenberg (tlf 99587373)

Sommerkonsertene i Mariakirkene er blitt etablert i løpet 2012 og 2013. Åtte konserter hver av disse somrene kl.18 på søndager. Vi ønsker å fortsette med denne virksomheten i en eller annen form, og det skyldes i første rekke alle positive tilbakemeldinger i form av både frammøte fra publikum og muntlige heiarop.

Barneklubben utenfor Moen kirkestue

Barneklubben er nå på TORSDAGER. Annen hver torsdag kl 18-1930 samles små og store i Moen kirkestue. Klubben er for alle, men de fleste som deltar er fra 2 år og ut barneskolealder

Kveldene fylles med sang, bibelfortelling, formingsaktivitet, lek og utlodning. Inntekten av utlodningen går til Redd barna. Alle samlinger avsluttes med kveldsmat. Flott om foreldre eller besteforeldre er med.
Leder og kontaktperson: Lise Holter Bålerud, 951 01 416 og  Line Børresen (tlf 47456688)

Ledertrening for ungdom en onsdag pr. måned i Moen kirkestue.

Ledertrening handler om å:

Utvikle deg som leder og menneske

Bli bedre kjent andre, deg selv og din tro

Ta vare på deg selv og andre

Lære hvordan man styrer og organiserer

Vi spiser sammen, (eks. pizza, pølser) og snakker sammen om flere spennende temaer. Dette blir bra!!

Du finner oss på facebook:  HEKTA ledertreningskurs

Kontakt kirkekontoret for spørsmål: tlf 61335205

I Moen kirkestue og kirke samles vi som oftest andre tirsdag hver mnd kl.18. Noen strikker, noen lager litt å spise, og vi spiser og prater sammen. Velkommen til alle damer i alle aldre! Nærmere informasjon ved diakon Ruth Kari; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 46425018.