mCASH ill 2016 12 web

Like før jul annonserte vi at nå kunne Kirken i Gran med de fleste kirkene tilby mobilbetaling av kollekten i tillegg til å gi kontanter i kollektskålen. Dette selvfølgelig som et ekstra tilbud i tillegg til å kunne gi kontanter i kirken. Det var SpareBank 1 som tilbød mCASH.

13. februar mottok vi nyheten om at over 100 banker satser sammen om mobilbetalingen Vipps og mCASH går over i historien om kort tid.

Det betyr at vårt tilbud om mCASH om litt avsluttes og Vipps blir vårt framtidig tilbud om mobilbetaling. Vi tar med utdrag fra informasjonen fra DNB, som så langt har eid Vipps.

"I dag offentliggjør vi at over 100 banker går sammen om å bygge én norsk aktør på mobilbetaling gjennom et enda sterkere Vipps. SpareBank 1 blir nest største eier i det nye selskapet. Sammen skal vi sørge for at Vipps leverer de enkleste og mest nyskapende betalingstjenestene til norske privatpersoner og bedrifter.

Vi ønsker å bygge et sterkt norsk selskap som klarer å utvikle og levere enkle og trygge tjenester til lavest mulig kostnad. Vipps er blitt et begrep blant norske forbrukere. Over 2,1 millioner nordmenn har tatt i bruk Vipps og det gjennomføres omtrent 200.000 transaksjoner gjennom Vipps hver dag. At vi nå samler kompetanse og teknologi i ett sterkt norsk selskap vil komme kunder og brukere til gode.

Hva betyr dette for deg som kunde?
mCASH har i dag over 10.000 utsalgssteder og 530.000 brukere. Alle inviteres til å bli med over i det nye selskapet. Her vil vi etterstrebe å beholde de samme mulighetene som kunder har hatt i mCASH, og fremover vil alle få ta del i nye spennende og innovative tjenester.

Vi skal selvsagt ta godt vare på alle i overgangen og sikre at veien videre i et styrket Vipps blir god. Vi etablerer jevnlig dialog med våre kunder og brukersteder i tiden fremover. Det nye selskapet vil bli etablert snarest mulig etter at endelig avtale og nødvendige godkjenninger fra myndighetene er på plass.

Alle tjenester i mCASH vil opprettholdes som normalt frem til selskapet er etablert og våre kunder inviteres over til nye Vipps."

Kirkebladet 2 2017 forside