Maling Grymyr alle samlet 06.2017 web Inger S. Haug

Bildetekst: Her er malegjengen samlet med fra venstre; Liv Støen, Lise S. Berg, Sverre Antonsen, Anne Sofie Eikevik, Trine Antonsen, Vibeke Evensen, Liv Marie og Ingrid Johnsrud (foto Inger S. Haug).

Etter seks intense dugnadsøkter er stakittgjerdet rundt Grymyr kirke snart skinnende hvitmalt og igjen en pryd for øyet! Det 250 meter gjerdet har ikke vært malt siden kirka var ny i 2003, og det tok Vestre Gran Vel og Grymyr Byggefelts velforning tak i og inviterte lokalbefolkningen med på dugnad.

Sverre Antonsen i Vestre Gran Vel har stått i bresjen for dugnaden og kan fortelle at det tok to kvelder med vasking og klargjøring av gjerdet. Gjerdet ble høytrykksspylt fra begge sider og det ble mye vannsøl og våte dugnadsfolk. Deretter kom to kvelder med grunning, til langt på kvelds, helt til regnværet var så intenst at det bare var å gi seg. Onsdag kveld var denne malegjengen og flere til godt igang med 2. strøket. Jevnt over har det vært sju med malekost eller høytrykksspyler, mens det denne kvelden var 10 kostevillige å se.

I tillegg til maling av det lange gjerdet på begge sider, har velforeningene ordnet med to nye benker med tanke på folk som kommer til kirkegarden.

Grymyr kirke har igjen fått et flott stakittgjerde rundt den flotte kirka si, og det takket være lokalt initiativ og en kjempeinnsats fra mange ildsjeler!

Maling Grymyr Liv Støen mm 06.2017 web Inger S. Haug

Maling av stakitt er nitidig og nøye arbeid, her bevist ved Trine, Vibeke og Liv.

Maling Grymyr Astrid m kake 06.2017 web Inger S. Haug

Bildetekst: Astrid Velsand kom med nybakt kringle og kaffe til dugnadsgjengen klokka sju!

2017 3 Kirkebladet