2017 3 Kirkebladet Luther
Sommerens utgave av Kirkebladet skal være alle i hende nå. Du kan også lese bladet her på hjemmesida til kirken i Gran (se venstre meny). Denne ganger er det fokus på jubileet: REFORMASJON 500 ÅR - 1517-2017 og på sommerarrangementene i og utenfor kirkerommet.

På bildet får du et glimt av den meget interessante artikkelen Elin Gravdal Øvrebotten har skrevet om at Reformasjonen fyller 500 år. Hun klarer det kunststykket å formidle i korthet hva som skjedde for 500 år for folk flest og hvem Martin Luther var og skulle komme til å bety for sin ettertid. Vi oppfordrer alle til å ta seg tid til å lese denne artikkelen!

2017 3 Kirkebladet