Nordheim utstill sommer2017 web

Mange har besøkt Mariakirken i sommer og da har de samtidig fått med seg sommerens maleriutstilling bakerst i kirkerommet. Ekspresjonisten Kari Nordheim stiller ut åtte av sine bilder. Utstillingen "Fordypning" har du anledning til å besøke fram til 20. august.

Kari Nordheim stiller ut sine malerier i Mariakirken fra 11. juni til 20. august. Hun har kalt sin utstilling "Fordypning" og bildene gir oss møtet og spenningen mellom Mariakirkens historie og arkitektur med malerienes fortellinger. Nordheim vil selv være tilstede ved åpningen. Les mer om utstillingen her: Maleriutstillingen "Fordypning"

2017 3 Kirkebladet