Nordheim utstill sommer2017 web

Velkommen til vernissage søndag 11. juni kl. 19.00!
Sommerkirkene på Granavollen åpnes med gudstjeneste i Mariakirken kl. 18.00 og rett i etterkant av denne blir det åpning av sommerens maleriutstilling i samme kirkerom.

Ekspresjonisten Kari Nordheim stiller ut åtte av sine malerier i Mariakirken fra 11. juni til 20. august. Hun har kalt sin utstilling "Fordypning" og bildene gir oss møtet og spenningen mellom Mariakirkens historie og arkitektur med malerienes fortellinger. Nordheim vil selv være tilstede ved åpningen. Les mer om utstillingen her: Maleriutstillingen "Fordypning"

2017 3 Kirkebladet