Smågutter i døra Mariakirken Jane D Sogn web2

Smågutter i døråpningen til Mariakirken (foto: Jane Dahl Sogn).

Søndag 11. juni ble Sommerkirkene på Granavollen åpnet med gudstjeneste i Mariakirken klokka 18.00. I etterkant av gudstjenesten var det vernissage av Kari Nordheims maleriutstilling "Fordypning" i samme kirkerom. Nordheims malerier stilles ut gjennom hele perioden for sommerkirken.

Søsterkirkene på Granavollen vil være sommeråpne alle dager i perioden 11. juni til 20. august. Med sommeråpne kirkerom og et mangfoldig program, kan alle få mulighet til å delta i kirkenes sang, musikk, bønn og historie.

Eller du kan studere kirkekunsten, tenne et lys, be en bønn eller bare sitte ned for å oppleve rommet og stillheten.

Det faste programmet gjennom perioden er:
Sommeråpne kirker hver dag kl. 10.00 - 15.00.

Daglig program:
Kl. 10.00: Pilegrimsutsendelse
Kl. 14.00: Omvisning mandag - fredag, kr. 60,- per person.
Kl. 15.00: Tidebønn

Onsdager kl. 12.00: Middagsbønn med kirkekaffe.

Følg med på Facebooksiden til Søsterkirkene på Granavollen.

2017 3 Kirkebladet