Hadeland og Land prosti Gå til prostens side Gå til Jevnakers nettsider Gå til Lunners nettsider Gå til Nordre Lands nettsider Gå til Søndre Lands nettside
     

 

 

Dugnad Ål 2017 rakegjeng AB Holden web

Bildetekst: Hele 40 personer stilte med rive på Ål kirkegård 3. mai i ettermiddagssola. Her representert med en ivrig rakegjeng (Foto: Anne-Berit Holden).  

Alle dugnadene med våropprydding på kirkegårdene er nå gjennomført med veldig bra oppmøte. Det til tross for nye datoer og at mange fikk lite tid til å områ seg. På enkelte kirkegårder har det stilt opp hele 30-40 personer, og selv med et surt og kaldt vær var det godt oppmøte også på Nes 8. mai.

Dugnadene ble avsluttet med å rake og ordne kirkegårdene på Grymyr og Tingelstad i går. På alle steder stilte kirketjenerne med pressinger og oppsamling av løv og greiner og til slutt ble kaffe og kringle servert - som takk for innsatsen. Nå er kirkegårdene presentable til 17. mai og sommeren!

Takk for oppmøtet og innsatsen!

 

Dagens Bibelord

Kontakt

Postadresse:
Gran kirkelige fellesråd
Rådhusvegen 39
2770 Jaren

Besøksadresse
:
Rådhuset på Jaren,
inngang F, 2. etasje

Kontortid:
Mandag - fredag
kl. 08.00 - 14.00

Telefon: 61 33 52 05

E-postadresse
:
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kirkebladet

2017 3 Kirkebladet

Artikkelarkiv

Historiske Hadeland

Kun for ansatte