På nyåret reiser alle konfirmantene i Gran på HEKTA-leir på Lillehammer. Der er det program fra scena morgen og kveld og masse aktiviteter å velge mellom på dagen.

Fjorårskonfirmanter er velkommen til å være med som gulskjorter! Etter at de har fått lederopplæring kan de være med som rødskjorter og etterhvert søke om å bli blåskjorte-leder :-)

hekta1

Informasjon om aktiviteter på leiren i Håkons Hall - AKTIVITETER-informasjon

Påmelding til aktivitetene i Håkons Hall - AKTIVITETER-påmelding

Du kan også lese om leiren på www.konfirmantleiren.no

Info-brev januar 2017- om når bussene går og hva du skal ha med deg

Informasjon til foreldre som skal hjelpe til på leir:

Vi er veldig glad for alle dere foreldre som har vært med som nattevakter, dørvakter og annet. Uten dere hadde vi ikke fått til en så velorganisert og samtidig rimelig leir!

På nyåret vil vi legge ut informasjon til foreldrene som vil hjelpe til på neste konfirmantleir.

Informasjon om oppgaver
Instruks for vakt-teamene