Fra generasjon til generasjon har vi båret barna til dåpen.

Dåp

Den kristne troen som foreldrene selv vokste opp med og som betydde noe for dem, føres videre til egne barn. Så når vi bringer barna våre til dåpen i dag, stiller vi oss i rekken av mennesker som har opplevd det verdifulle ved en kristen tradisjon og tro som en basis i livet.Når et barn blir båret til dåp, blir vi minnet om at ingen kan bære seg selv. Gjennom dåpen blir vi en del av et fellesskap som strekker seg over hele verden – og gjennom alle tider. Det er en markering der barnet har alle sine viktigste støttespillere rundt seg, og der Gud lover å følge barnet alle dager.

2017 3 Kirkebladet